Tuesday, 1 November 2011

i'm talking about love .

hi .
assalamualaikum .
sihat semua ?

hmm, kali ni aku takde isu nak tulis . hihi .
maybe kali ni entry aku agak peribadi .
takpelah kan ? blog kita kann ? >.<

tadi kita sch , dah lama bebeno memonteng . hihi .
main baling-baling bola , main badminton , tolong buad mural , *HAHA* . cewah , bangga kott , even hanya benda simple , at least , adalah ingatan tulus ikhlas aku at sch tu sebelum aku pergi kann ? haha . then , aku tolong at spbt . macam-macam aku buad harini . :))

ehem ,
ada orang tanya aku ,
"kau okay ke tak ?"
..
aku tanya lah , "kenapa ?"
..
dia cakap lah .
"jumaat ni kan budak form3 dah last"..
..
lama aku fikir , apa kebendanya dia ni .
tiba-tiba , dia suruh aku pandang area sch ,
dengan muka blur aku pandang ,
pastu aku senyum .

"aku tak bersedia , aku masih nak lihat semua tinggalan bayang-bayang tuh , tapi aku takde pilihan lain. aku terpaksa , aku redha dan aku ikhlas. "

"kau lepaskan?" , soal dia lagi .

"tak . aku tak pernah terfikir , aku tak mampu pon nak lepaskan."

*senyum* .
dia tepuk bahu aku . "semoga kau bahagia dengan pilihan dan kehendak kau , fatyn " .

terima kasih kawann . :)




er , nothing much on this quotes . hihi .

kekadang hidup ni ada banyak pillihan .
just kita nak pilih yang mana je .

 
 
aku tak berani nak comment pape bab cinta-cinta ni .
just , letak beberapa figura untuk kita nilai sendiri cinta dalam definisi masing-masing .


"they're certain people who aren't meant to fit into your life , 
no matter how much you want them to ."

buat renungan :))
# maaf post yang tidak berinformasi , hanya suara dari hati ingin berbicara ,
   setelah sekian lama menafikan kata-kata ,
   membutakan mata ,
   mentulikan telinga .

masih tertanya-tanya ,
perlukah cinta dicari ?
atau hanya menunggu takdir dari Ilahi ?

*tadi kak mimy bagi choki-choki , siap ikat dengan ribbon warna merah , ada warna gold kat tepi-tepi dia . thankyouuuuuu :-* .
HAHA . but , tanpa kak fai , mana mungkin choki-choki berada di tangan . *kihkih* .
aziem bagi choc , tak sampai rumah lagi dah habis >.< , adik zubaidah bagi teddy bear chummel . thankyouu sweetie . :)

assalamualaikum . goodnight .


lotsoflove ,
snow rouselatte.

pasti ada yang tertanya-tanya dan meragui kenapa akhir-akhir ini aku bersama orang yang tidak dijangka . aku hanya ingin membetulkan segala kesilapan , memohon kemaafan atas kata-kata yang hebat . selagi ada baki dan sisa-sisa masa .
people change , right ? :)

No comments:

Post a Comment