Monday, 21 November 2011

HARIMAU MUDA . =)

hi . assalamualaikum .
maaf . lama menghilang .
acc fb yang ditutup sudah dibuka semula .
baru balik from terapi + holidayyy .
peace yo !
*hikhik*

hey , tadi tengok bola .
for the first time aku tengok bola dengan penuh semangat.
aku korbankan citer korea aku hanya untuk itu . hihi .
Alhamdulillah , berbaloi .
sangat sengit dan cemas. aku rasa sangat penat lepas tengok.
bersyukur sangat . yelah , tergamam beb orang indon . hah , amik kau .
nak bakar bendera sangat kan ? nak sangat berkurang ajar masa lagu negaraku dinyanyikan .
kan dah dapat sebijik.anyway , permainan pemain indonesia masih hebat .
cuma kena ingat , jangan angkuh , Tuhan tuh maha adil .
for malaysia , but mostly , harimau muda . congrates yaw .
saya sayang awak okay KHAIRUL FAHMI CHE MAT .

*betapa nak muntah nya kan kan ?
blabla .
okay , amik lah NAZMI FAIZ tuh , its okay .huh
hahaha . but kita kena sentiasa beringat , jangan ingke or belagak bebenor .
kang kena tarik kang nikmat kejayaan ni .
just , FAKRI , hmmm . maybe dia terlalu pressure kott .

just think lah , kat sana team malaysia banyak kena boo taw .
entah aku pon tak tahu , kenapa indon menyampah sangat dengan malaysia .
erghh ,,, ni sebagai pengajaran lah ye  , jangan jadi bodoh macam dorang .
tabikk spring kat harimau muda kitaa . =)

tapi kann , masa baddrol buad sepak penalti tadi , aku dah putus harapan dah coz penjaga gol indon uh dah tepis , er, KURNIA MEIGA right ? ^^ , tappiiiiii , tanpa disangka-sangka dan-dan je bola uh bergerak masuk. and aku macam blurr . --'

satu jelah , untuk aku , kenapa aku happy sangat pasal bola kali ni sebab ini soal maruah . indon uh rosakkan maruah negara kita , and kita perlu buad dia rasa dia patut berfikir dengan rasional and tak emo macam orang gila . dorang patut tahu pasal semangat kesukanan . and aku nak dorang rasa loser . adatlah kan kalah or menang . tapi overall , aku suka semangat team kita lah , yang terangterang nampak , baddrol , coz dia cool gilaa , sporting and relax . tayah nak bajetbajet macam DIEGO . tahniah bebanyak-banyak.. aku doakan team harimau muda kitaa nih terus maju and sukses .

saya sayang malaysia .

assalamualaikum . kbaii .

lotsoflove ,
snow rouselatte .

INFO PERTAMA: Al-fatihah buat 2 org penyokong indonesia yg mati dipijak ketika kluar dr stdium keramat meraka. saya warga MALAYSIA mngucapkan takziah. Semoga roh beliau dicucuri rahmat & ditempatkan dikalangan org beriman. al fatihah. INFO KEDUA: Spoiler kereta Alphard milik safee salee dpecah,& bas yg membawa pmain Malaysia dkepung ribuan GARUDA yg xpuas hati. sekian.

No comments:

Post a Comment