Tuesday, 29 November 2011

Disember Rush

A lot of memorable thing will coming this Disember ,

1. my little cousin nak berkhatan beramai-ramai . ohyeahh . jangan ada yang lari sudah , almaklumlah , dorang sangat nakal . hah , you know what , all Peraksian (orang Perak) kalau berkhatankan anak , macam nak kahwinkan anak . bila , aku dengar preparation dia , wow !! macam tak boleh blah. tapi mesti seronok tengok muka gangster ketakutan . hihi . btw, untuk aku majlis dorang ni pelik . terpikir macam melebih-lebih pulak. but sokay. makbapak dorang kaya . suka hatilah . haha . eh , saya diberi tugasan untuk membuat cupcakes . ^^winkwink .

2. result PMR ofcoz .. hmm . kalau result aku teruk , tak tahu lah nak kata apa .

3. temuduga  ;)
*seramm*

4.er , belajar main keyboard . (fedup dengan guitar)

5.start to planning my 2012.
16y/o .
*tahun depan jangan lupa tanya umur aku berapa taw*
hihi .

Lotsoflove ,
Rara
everyone think about changing the world , but no one think about changing themself .

No comments:

Post a Comment