Monday, 7 November 2011

aku tak tahu nak cakap apa , aku menyampah .

weh dik !
agakagak lah kalau nak copy paste pon  .
takyah sial sangat .
kurang ajar tahu tak ?
kau dengan kakak kau tu sama je .

tak malu ?
weh segan sikit lah .
takyah nak copycat sangat .
berhambuss .
frankly , i said , korang berdua memang horrible .

babe , dalam dunia blog nie letak lah sikit maruah korang .
jangan sampai kene banned .

tolong hapuskan segala copy paste korang tuh .
aku tanak tengok dah .
kang tak pasalpasal aku letak link blog kau kat dalam blog ni sebagai penyemak .
faham ?

kbaiii .


angry amira .

No comments:

Post a Comment