Wednesday, 30 November 2011

SEGMEN | 1st Anniversary Blog Lyssasecret

okay .


 


hari ni first anniversary blog cik Lyssa kita . wahwah . and Lyssa buad segmen lagi . nak join ? tekan banner tuh okay ? For sure mesti ramai dah kutip tutorial Cik Lyssa yang banyakk ni kan kan ? hihi . btw , nak wish HAPPY FIRST ANNIVERSARY okay kak Lyssa . kita pon suka usha-usha blog kak Lyssa , kot-kot terjumpa tuto yang bestbest . hihi . nyway , keperamahan kak Lyssa ni buad ramai blogger suka lepak kat blog kak Lyssa . 

semoga Lyssasecret akan lebih maju and sukses . =)

assalamualaikum . kbaii .

Lotsoflove,
Rara

Tuesday, 29 November 2011

hmm , okay dah .

 
 
boringboringboring .
SUPERBORING !
 

 

aku macam kucing nih . hihi . boringggg . *hakikatnya , aku takut kucing* . aigoo !


 

okaydahh . peace .

assalamualaikum. kbaii .

Lotsoflove,
Rara